2007. október 28., vasárnap

Az Európai Únió mintájára az Észak Amerikai Únió. Nekünk EURO, nekik AMERO?


Looks like Hal Turner received AMERO coin.

"The real thing arrives!

Today, I received a single 20 AMERO coin in the mail. A real coin. Real metal, really MINTED by the US Mint in Denver, CO."... Click Here

Reproduced with permission of The Hal Turner Show, www.HalTurnerShow.com


Tegnapelőtt írtam az EURÓ születéséről, most már a titokban megszületendő Észak Amerikai Únió pénzérméjével kapcsolatban találtam egy igen érdekes hírt, melyet a Hall Turner Show honlapján részletesebben megtekinthetünk.

Konkrét nyilatkozatok is árulkodnak az AMERO bevezetésének tervéről, az egyik itt, a másik pedig az alábbi videóban.


Mint azt jól tudjuk, az EURÓ bevezetésénél hatalmas kampány folytattak annak érdekében, hogy pozitív fogadtatásban részesüljön az. Ennek ellenére lassan napfényre kerül a valóság, hogy a háttérben komoly érdekek húzódtak meg az Európai Únió létrehozásával kapcsolatban. A hivatalos verzió azt mondja, "Legyünk erősek". A valóságban pedig a pénzkibocsátás, kamatszabályozás jogának az elvesztését jelenti a nemzetek számára. Miután be van vezetve az EURÓ, attól a pillanattól kezdve még kevesebb beleszólása lehet a nemzetnek saját monetáris politikájába. A nemzetközi pénzügyi közösség az aki megszabja az uzsorakamatot a pénz előállításáért, s hogy azt megtarthassa el kell venni a nemzetállamok hatásköréből minden lehetőséget a monetáris szuverenitási jogok gyakorlásától.

Az Egyesült Államokban már nem fog menni ugyanaz a bevezetési módszer, nevezetesen, hogy maguk a félrevezetett polgárok önként szavazzák meg. Éppen ezért ott már úgy néz ki, semmi jele sincs annak, hogy demokratikusan a népre bízzák a döntést.

Tanúi lehetünk annak, amint a nemzetközi pénzügyi közösség összefogva a föderalista hatalmi elittel igyekszik meggyengíteni az amerikai népet is, úgy ahogy ezt igyekeznek az EU-ban is.
Az Egyesült Államokban már sokkal előrehaladottabb az a folyamat ami Európában még csak most erősödik, ugyanis az Egyesült Államok irányítása már rég föderalista berendezkedés alatt történik. Európában azért még a nemzetállamok hatáskörébe tartozott az egészségügyi rendszer és az oktatás működtetése. Továbbá az adózással kapcsolatos tevékenység és az egész újraelosztási rendszer. Nem véletlen tehát, hogy a szabadságszerető amerikai nép sokkal tájékozottabb a történésekkel kapcsolatban és velük már nem lehet olyan könnyen folytatni azt az eladósítási politikát, amelyet többek közzött Murray N. Rothbard írt le nagyon jól a What Has Government Done to Our Money? és a Case Against the Fed című könyveiben.

Néhányan már hazánkban is értesültek valamilyen formában az amerikai FED létrejöttének körülményeiről. Amerikában a téma már nem annyira tabu, hiszen rengetegen körülírták már, illetve Ron Paul elnökjelölt is írt róla, illetve a vele készített interjúkban fellelhető.

Érdemes elgondolkodni azon, hogy most még nálunk sokan reménykedve tekintenek az EURÓ, mint Európai fizetőeszköz felé, Amerikában kis híján száz éve működik a FED dollár és most úgy tűnik a funkcióját betöltötte. Mármint azt, hogy az értékeket átszivattyúzta a bank és korporációs elitnek a javára. Ám amint azt előrejelezték, előbb-utóbb jellegéből adódóan közeledik az összeomláshoz, vagyis fenntarthatatlan. Amikor közeledne az elszámolás, vagyis az amerikai néppel szemben történő elszámolás, akkor a hatalmi elit úgy próbálja átmenekíteni a nemzetközi pénzügyi közösség érdekeit, hogy egy nagyobb föderációs szövetségbe taszítja az amerikai népet, nevezetesen az Észak Amerikai Únióba, ahol új pénzt, az AMERO-t szeretné bevezetni.

Tanulságul nekünk, az amint a nemzetközi pénzügyi közösség fokozatosan kihúzza a nemzetek hatásköréből annak lehetőségét is, hogy a pénzügyi szuverenitás gyakorlása nemzeti hatáskörben maradhasson, majd ha európai méretek között is nagyobb ellenállásba ütközne, - bár nálunk még semmilyen ellenállásban nem részesül - akkor úgyis következne a jól előkészített következő lépés. Miképpen az Egyesült Államokban is, ha most már az ellenállás olyan szintre jutott, hogy már egy esélyes elnökjelölt együtt a néppel küzdenek az élhető gazdaság és annak megfelelő monetáris pénzrendszerének a visszaállításáért, akkor most az amerikai népet be akarják terelni az ÉAÚ-ba. Azonban most úgy néz ki, nagyon komoly ellenállásra kerülhet sor.

Ideje volna eltekinteni a Magyarországon bevetett figyelem elterelő hadműveletektől és komolyan utánnanézni a dolgoknak, ugyanis a melódiának még nincsen vége. Sőt, még csak a legtöbben észbe sem kaptunk mi vár bennünket.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hello,

I believe that the Amero will come, but I heared that this pictures are fakes. But maybe I am wrong on that.

Greetings from germany (we love Ron Paul too!)

http://ronpaul.blog.de

Larry