2007. november 22., csütörtök

The Capitalist Conspiracy: An Inside View of International Banking by G. Edward

Seems to be on of the greatest presentation about the ruling elite behind the scene.


Manapság divatja van annak, hogy a fenti felvetéseket és ellentmondásokat egyesek elintézzék, a szőnyeg alá söpörjék azzal, hogy pusztán néhány fantaszta összeesküvés- elméletéről van szó, amikor egyesek a globalizációt működtető multinacionális cégek és/vagy szervezetek, a világmédia és néhány fegyelmező szerv (például az IMF) együttműködéséről beszélnek, holott ezek a látható és láthatatlan szerveződések egységes egészként biztosítják a pénz megfelelő forgási sebességét. Orbán Viktor ezt a tényt a következőképpen fogalmazta meg 2004. január 17-én, a Magyar Kultúra Napján:

„Azok a magánbirodalmak és magánállamok, kedves Barátaim, amelyek a nemzetállamok mögött és között a bankárvilágot uralják, és mint a polip csápjai, mindenhová elérnek. Némelyik termel, olajat forgalmaz, vagy bankja, televíziója van, újságja, politikai pártjai vannak, de vannak olyanok is, amelyek már ennyire sem megfoghatóak. És mégis úgy szólnak bele az életünkbe, úgy irányítanak, hogy közben semmilyen felelősséget nem vállalnak. Sem nép, sem táj, sem semmilyen élőlény iránt. És semmilyen közösséghez, csak a pénz és a haszon világához tartoznak.”


Aki egy kicsit is olvasott a témában (pl. Drábik János könyveit olvasta), annak nem is olyan meglepő, hogy Orbán Viktornak nincs mobiltelefonja. Ugye emlékszünk még az szdsz elnökválasztási kampányára, amikor Fodor Gábor említette, hogy Orbán Viktornak nincs is mobiltelefonja?

Ez a film eléggé jól bemutatja azt a bizonyos háttérhatalmat. Ráadásul a végén beszél a kiszabadulási lehetőségről is.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Magyarországot is a szabadkőműves elitista hatalom irányítja.

Saját tiszteletükre állították az 56-os emlékművet, a magyar piramist, a csúcsánál a fényben fürdő elittel.

http://images.google.hu/images?hl=hu&q=56+eml%C3%A9km%C5%B1&btnG=K%C3%A9pek+keres%C3%A9se&gbv=2

Ron Paul President!

Névtelen írta...

http://images.google.hu/images?hl=hu&q=56+eml%C3%A9km%C5%B1&btnG=K%C3%A9pek+keres%C3%A9se&gbv=2

Névtelen írta...

56 emlékmű